Volkswagen Hillerød Erhvervscenter – PAS PÅ DEM!!!

Virkelig undgå erhverv Volkswagen i Hillerød!! De snyder og bedrager og service er håbløs. De vil gerne sælge eller lease dig en bil, men derefter ophører enhver form for normal service. Du står helt alene. De er totalt ligeglade. Her er lidt af min egen oplevelse med dem.

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner ville jeg gøre det. Det er bilforhandler af værste skuffe. Jeg har kun haft kontakt med erhvervs centeret. Så dette er anmeldelse heraf.

Når man anskaffer en bil vil man naturligvis gerne prøve en tur i den først. I mit tilfælde havde jeg interesse for en Caddy Volkswagen, men den farve jeg var interesseret i havde de først hjemme indenfor en uge, så de tilbød mig at jeg kunne låne en tilsvarende bil indtil bilen kom hjem. Jeg fik at vide af sælgeren at “DENNE BIL ER FULDSTÆNDIG IDENTISK MED DEN DU FÅR, UNDTAGEN AT DIN OGSÅ HAR KOFANGER OG TAGBAGGAGEBÆRER”. Så jeg tog afsted.

Efter en uge var min nye bil klar og jeg returnerede til Hillerød og deres erhvervscenter. Her bemærkede jeg at den nye bil ikke havde tagbaggagebærer og fortalte det til sælgeren. Han pladrede løs om andre ting og der var ikke skyggen af en undskyldning eller anden forklaring.

Da jeg skulle derfra i min nye bil fortalte jeg igen sælgeren at der jo åbenbart ikke var tag bagagebærer på. “Det skal vi nok få fisket, det er vist på vej” – var svaret! – Allerede her skulle jeg havde bakket ud af butikken og sagt nej tak, men jeg tænkte at det skulle de nok få styr på…. dette var bare starten på mareridt med Erhverv Volkswagen Hillerød.

På vejen hjem bemærkede jeg at den nye bil absolut ikke var som den jeg havde lånt / prøvekørt.

Der var rigtig mange forskelle og da jeg kom hjem til Amager skrev jeg derfor til sælgeren herom.

Svaret var at “Jeg skulle nok blive glad for min nye bil”, men så heller ikke så meget mere. Jeg tænkte naivt at erhverv Volkswagen i Hillerød ville vende tilbage. Men en uge gik og intet svar.

Jeg rykkede. Men stadig intet svar.

Så kom der et svar. Her fik jeg at vide at jeg bare kunne have tjekket udstyrslisten og ellers kunne rende og hoppe.’

Okay så.

Jeg skrev tilbage at det var jeg lidt forundret over, men der var dog nogle ting som de ikke bare kunne sige ikke havde noget med dem at gøre. Her nævnte jeg at jeg ikke kunne klantre dem for udstyrslisten – det kunne jeg selv have tjekket ekstra grundigt – men der var nogle ting som jeg ikke kunne have tjekket. Altså bortset fra den manglende tag bagagebærer som ikke blev nævnt. Og det var at på lånebilen kunne man i instrumentbrættet se hvor hurtigt man kører. En temmelig vigtig ting i en tid hvor der ofte laves kontrol. Men i den nye bil kunne jeg se hvor lang tid der var til næste service, temperaturen på olien, og 15 andre ting – men jeg kunne ikke se hvor hurtigt jeg kørte – jo på selve speedometeret, altså den med pilen, men her er det ret svært at se om man kører 49 eller 54 km.

Jeg var stadig håbefuld og skrev til Erhverv Volkswagen Hillerød at dette måtte fikset, ellers ville jeg simpelthen ikke have bilen. Intet svar!. Jeg rykker igen. Her får jeg så at vide at tag bagagebærer forventes på lager i løbet af 10 dage!!! Det er komplet håbløs at forsøge at kommunikere med dem. Eller rette den ene person som styre Erhverv Volkswagen Hillerød.

Så mit råd til dig er at holde dig langt væk fra Erhverv Volkswagen Hillerød. De vil gerne sælge dig en bil, men derfra ophøre AL almindelig kommunikation og service.


Har du spørgsmål eller kommentarer til denne anmeldelse, manglende anbefaling, review, vurdering af Volkswagen Hillerød Erhvervscenter, så kontakt mig pr mail eller telefon.